Find ny brugt Toyota eller Fiat hos Det Digitale Bilhus

26 januar 2021
Astrid Pedersen

Skal familiens vognpark suppleres eller skiftes ud? Så er det vigtigt, at I sammen finder ud af, hvad I ønsker jer af en bil. I det følgende kan du læse gode råd til din og din families biljagt.

Vælg den rette bil

Først og fremmest er det selvfølgelig en god idé at definere bilens formål. Skal familiens nye bil være et supplement til den eksisterende bil og måske mestendels bruges til mindre ture, ærinde kørsel og lignende? Eller skal bilen træde i stedet for den nuværende og derfor være familiens primære transport middel – med alt hvad dette indebærer?

Når I stiller disse spørgsmål kommer I tættere på hvad I ønsker jer når det handler om eksempelvis kabine størrelse, brændstof økonomi, køre egenskaber og ekstra udstyr. Og så er det nemmere at pejle sig ind på mærke og model.

Nye biler er dyre i Danmark

Uanset hvilken bil I vælger kan I dog roligt regne med at den er uforholdsmæssigt dyr i anskaffelse hvis I vælger at købe den fra ny.

Her til lands er nye biler nemlig belagt med skyhøje afgifter som sender nyprisen på en hvilken som helst bil helt ud af proportioner. Derfor skal i regne med at skulle optage et bil lån hvis I ønsker at anskaffe en fabriksny bil – og samtidig forvente et stort værditab i løbet af bilens første leveår.

Køb brugt – det betaler sig

Hvis I ikke gider at skulle bruge penge på månedlige låne afdrag kan I i stedet vende blikket mod det bugnende danske brugtvogns marked. Her vil I med sikkerhed kunne finde en fin brugt bil i køreklar stand og med masser af kilometer tilbage i tælleren – i hvert fald hvis I vælger at købe den hos en autoriseret forhandler.

Du kan finde et stort udvalg af brugte biler til salg hos Det Digitale Bilhus.

Flere Nyheder