Maler priser kan variere over tid

15 juli 2019
Anders Lundtang Hansen
Maler priser kan variere over tid

Det kunne være så nemt, hvis priserne på at bestille noget malerarbejde af professionelle og få det udført var en konstant pris gennem tiden, men der er forskellige ting, der gør, at den pris er nødt til at forandre sig.

Med det samme kan vi opdele mellem, at nogle malerfirmaer laver en bestemt kvadratmeterpris på, hvad det kommer til at koste for dig som kunde for at få malet et givent område.

Dette kan umiddelbart lyde fordelagtigt for dig, fordi du så ved, hvad du skal nogenlunde regne med at kaste efter arbejdet i form af penge, hvis du selv ved eller kan måle op, hvor stort et areal du har med at gøre.

Problemet er blot, at så kan det komme til at blive dyrere, hvis der sker uventede ting, eller der skal udføres mere arbejde, end hidtil planlagt, hvis man ønsker det optimale resultat.

Derfor opererer andre malerfirmaer da også med en nogenlunde pris, men beretter, at andre aspekter kan spille ind omkring prisen.

Dette er ikke til for at narre penge af dig, men for at give dig det bedst mulige resultat, fremfor at man stopper med at arbejde, når der ikke er betalt for mere.

Men angående forandringen af prisen, så ændrer dette sig også fra firma til firma, fordi nogle kan indberegne materialer, af dækning, rengøring og andet, mens dette kan være lagt oveni selve malerprisen fra start.

Over tiden er der også tale om inflation rent generelt, hvorfor man er nødt til at hæve prisen for ens arbejde. Dette skulle så helst også stå mål med din indkomst som kunde.

Et firma kan også udvide med ansatte, så der er flere personer at aflønne; der kan være nedgangstider og opgangstider; man kan køre med en kampagneperiode, hvor man får rabat og meget andet.

Måske laver man også en løbende aftale med ens maler om lidt rabat, fordi man som maler ved, at det gode omdømme fører god omtale med sig, og det resulterer jo i flere kunder.

Flere Nyheder