Social dining er en god måde at prøve mange forskellige retter

29 juli 2019
Emilie Jacobsen
Social dining er en god måde at prøve mange forskellige retter

Kender du følelsen af at være på restaurant og have lyst til at prøve det hele på menukortet? Det kan du jo imidlertid ikke, da du jo slet ikke ville kunne spise så meget. På flere restauranter er det dog blevet mere og mere almindeligt at servere maden som delemad. Det, der også kaldes social dining. Der får I maden serveret i mindre portioner, som I så kan smage på rundt om bordet. Konceptet egner sig rigtig godt til selskaber, hvor der er mellem fire og seks personer. Selvom det er små portioner, vil der være så mange forskellige former for mad, at du ikke behøver at være bange for ikke at blive mæt. 

Vil du prøve social dining i aarhus, er det oplagt for dig, at du tager på Malt. Det er en ny restaurant, der er åbnet i det gamle Ceres-bryggeri. Bygningens industrielle fortid danner en rå, men hyggelig ramme om din spiseoplevelse. Selve maden består af simple, men lækre retter, og I har mulighed for at tilkøbe fri øl til maden i to timer. 

Fordelen ved social dining, udover at du får prøvet mange forskellige former for mad, er selvfølgelig, at I også alle spiser den samme mad og derfor bedre kan tale om den. Når I spiser hver jeres mad, kan I selvfølgelig også tale om den, men det bliver ikke på samme måde, når I ikke har samme smagsoplevelse. 

Vil du gerne holde et selskab, hvor du spiser lækker kvalitetmad og drikker gode øl, kan du også gøre det på Malt. De har nemlig flere lokaler, som det er muligt for dig at leje. Bryggeriet ligger centralt i Aarhus, hvilket gør det perfekt som lokale til for eksempel konfirmation, bryllup eller en stor fødselsdag. Særligt hvis gæsterne skal overnatte rundt omkring i byen. I det tilfælde vil de ikke have langt fra restauranten. 

Flere Nyheder