Få ubegrænset adgang til bøger alle timer i døgnet

23 July 2018 Michelle Løhde Nielsen

editorial

Elsker du at slappe af med en god bog, men er du træt af tunge bøger, ture på biblioteket og lange køer i bogbutikken? Så er Mofibo lige sagen for dig. Her får du nemlig ubegrænset adgang til e-bøger og lydbøger alle timer i døgnet, og det hele ligger på din smartphone eller tablet, som de fleste af os hele tiden har på os. Dette betyder, at du altid kan hive din bog frem uden at slæbe rundt på en tung bog, og du slipper for at vente på den bog, du gerne vil læse. Det hele kan ske blot ved nogle få klik.

Få ubegrænset adgang til blot et lille beløb om måneden

Hos Mofibo får du altid det allerbedste. De har aftaler med nogle af de bedste forlag, der findes verden over, og du får et væld af forskellige genrer at vælge imellem – alt sammen til blot et lille beløb om måneden. Der er alt fra biografier, krimier og romantik til fantasy, børn, klassikere og meget mere. Der er derfor rig mulighed for, at du kan finde din favoritgenre. 

Endnu en fordel ved Mofibo er, at du kan læse eller lytte uanset, hvor du er henne – både derhjemme og på farten. 

Få rabat på dit medlemskab med en Mofibo rabatkode 

Selvom at det blot er et lille beløb, du skal betale hos Mofibo, så er det altid rart at spare lidt penge, og det kan du gøre ved at klikke ind hos Rabatkodeautomaten. Her kommer du nemlig ind på en side, der er proppet med gode rabatkoder fra nogle af de største virksomheder, heriblandt Mofibo. Det er derfor en god idé at tage et nærmere kig her, inden du køber dit medlemskab, for det ville jo være ærgerligt at gå glip af en kode, der kan give dig en besparelse. 

More articles