Badekar emalje reparation – når badekarret skal stå som nyt

09 June 2020 Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle renoveret husets eller lejlighedens badeværelse, og overvejer du i den forbindelse at lade det gamle badekar skrotte? Så bør du tænke dig om en ekstra gang.

Ikke alene er det forbundet med utroligt store omkostninger at skille sig af med et badekar. Soklen skal brydes ned, afløbet skal flyttes, og det hele skal mures op igen. Du fjerner samtidig en installation som kan være af stor værdi for din bolig. Huse og lejligheder med badekar er i høj kurs på det danske ejendoms marked.

Mange boligkøbere har badekar som et af de øverste punkter på ønskelisten når de tropper op hos en ejendomsmægler. Og derfor kan dit gamle badekar sagtens komme til at udgøre et stort aktiv for din bolig.

Mit badekar er slidt og grimt – hvad stiller jeg op?

Det er selvfølgelig klart, at et gammelt, gulligt og skrammet badekar ikke er det kønneste syn. Faktisk vil det sjældent være sundheds eller helbredsmæssigt forsvarligt at tage et karbad i et badekar som er slidt og har mange skrammer og ridser. Disse kan nemlig udgøre de perfekte vækst betingelser for potentielt sygdoms fremkaldende mikro organismer så som bakterier og svamp. Og med dette faktum in mente bliver badekarret blot mindre indbydende og appetitligt.

Til alt held er der hjælp at hente hos en professionel badekarsmaler. En dygtig, faglært håndværker kan i løbet af få timer slibe badekarret ned og forsyne det med en ny, stærk emalje, bestående af en blanding af uretan og akryl. Dit badekar vil kunne komme til at stråle som var det ganske nyt. Og så er maling og reparation af badekar en langt billigere, mindre besværlig og mere tids besparende løsning end at skille sig af med badekarret.

Du kan læse mere, og få et skarpt tilbud på en badekar emalje reparation, på ny-emalje.dk

More articles