Benyt inkasso mod dårlige betalere

19 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Som selvstændig erhvervsdrivende er det træls at skulle slås med kunder der ikke gider at betale deresregninger. Alt for ofte må danske virksomheder afskrive ubetalte fakturaer som et tab fordi kunderne ikke har villet betale.

Det er opslidende at skulle bruge tid og kræfter på at indhente de skyldige beløb, og derfor kan man fristes til at give op. Men her kan du med fordel overveje i stedet at benytte dig for muligheden for inkasso service- for eksempel gennem Debtia.

Hvem er Debtia?

Debtia er et dansk inkassofirma som tilbyder abonnements baserede inkasso løsninger til danske virksomheder. Gennem samarbejde med flere eksterne partnere kan Debtia tilbyde deres kunder en masse fordele i forbindelse med opkrævning af skyldige beløb og registrering af skyldnere.

Blandt andet kan Debtia som inkasso partner hos de mest benytte skyldner registre RKI (Ribers Kredit Information) og Debitor Registret registrere dårlige betalere hvilket er et stærkt våben i kampen om at få indhentet dine penge fra dine debitorer.

Samtidig kan denne registrering hjælpe i forbindelse med forebyggelse af fremtidige situationer hvor en kreditor får svært ved at få sine penge igen. På den måde gør Debtia en aktiv indsats for at få dine penge igen, og yder på samme tid et stykke forebyggende arbejde.

Foruden decideret inkasso arbejde hjælper Debtia også gerne med at optimeret din fakturerings procedure og dine fakturaers opbygning samt din rykker procedure. Du kan også få hjælp til bedre kreditvurdering af dine kunder således at du er opmærksom på eventuelt potentielle kunders kreditværdighed. Dette kan hjælpe dig med at undgå dårlige betaler i fremtiden.

Hvordan bliver jeg kunde hos Debtia?

Hvis du ønsker at lade Debtia forestå inddrivelse af skyldige beløb fra dine kreditorer kan du altid kontakte virksomheden for en uforpligtende snak om dine behov for inkasso ydelser.

Du kan finde alle Debtias kontakt oplysninger på hjemmesiden debtia.dk

More articles