Derfor skal du have fingrene i hot stones

16 April 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Arbejder du til daglig som massør? Så har du måske allerede hørt om den populære hot stones massage. Det er nemlig en massageform, som er blevet mere og mere udbredt og populær. Hvis du derfor også gerne vil give dine kunder en ekstra lækker oplevelse, når de får en massage ved dig, så bør du overveje, om du ikke skal investere i netop disse sten. 

Dette taler for at købe de populære hot stones

Som du nok kan fornemme ud fra navnet, så er hot stones massage en behandling, hvor der bruges varme sten. Når der laves hot stones massage, kan du lave en massage, som giver ekstra afslapning, da stenene er med til at løsne musklerne op. Varmen er nemlig med til lige så stille at afspændende dine muskler, så du som massør endnu bedre kan massere i dybden efterfølgende. Det betyder, at dine kunder kan gå fra dine behandlinger med en ekstra følelse af ro og velvære. 

De populære hot stones kan derfor blive et ekstra stort hit i din klinik, når du bruger dem under massagebehandlingerne. 

Hvor kan du købe hot stones henne? 

Til dit held så er mulighederne gode for at få fingrene i hot stones. Du behøver derfor ikke lede i ret lang tid, før du finder en forhandler online, som kan hjælpe med de sten, du har brug for. Ved de enkelte forhandlere følger der selvfølgelig også vejledninger med til stenene, så du endnu nemmere kan tage dem i brug.

Før du beslutter dig for, hvilken forhandler du vil købe hot stones fra, så undersøg gerne priserne lidt forskellige steder. På den måde er du bedre klædt på, når du endelig er klar til at slå til. For der er selvfølgelig ingen grund til at betale overpris, hvis der er mulighed for at gøre en god handel: https://www.altermed.dk/da/hot-stones-c-5/.

More articles