Det kan en boligadvokat hjælpe dig med, når du skal købe en bolig

10 April 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Du har sikkert hørt, at når du skal købe en bolig, er det vigtigt, at du får en boligadvokat til at hjælpe dig i forbindelse med handlen. Men hvorfor er det nu lige, at det er? Hvad er det en boligadvokat kan gøre, som du ikke selv kan?

En boligadvokat har selvfølgelig forstand på lovgivningen i forbindelse med et boligkøb. Derfor kan vedkommende langt hurtigere gennemgå de forskellige papirer, som du får, når du er interesseret i en bolig, og når du er i gang med at købe den. Du kan nemlig både få hjælp af en boligadvokat til at finde ud af, om du skal købe boligen, og til at få styr på det hele, når du har bestemt dig for at gøre det. Boligadvokaten kan dermed komme ind på forskellige tidspunkter i processen. 

Der findes en række firmaer i Danmark med dygtige boligadvokater. Et af dem, som du bør se nærmere på, er eboligadvokat.dk. De har stor erfaring og nogle meget rimelige priser, hvilket selvfølgelig er en virkelig rar kombination for dig som køber: Du har jo ikke lyst til at bruge flere penge end højst nødvendigt. Der er allerede rigeligt at bruge penge på. 

Du kan få en boligadvokat til at hjælpe dig, lige meget hvilken form for bolig du køber. Det er altså både, hvis det er en ejerbolig, en andelsbolig, et projektsalg og et sommerhus. I alle tilfælde vil boligadvokaten vide, hvad han eller hun skal se efter. Det er med til at gøre, at du kan føle dig helt tryg. 

Ved et projektsalg handler det for eksempel om, hvordan du er sikret bedst muligt. Ikke mindst i forhold til forsinkelser på byggeriet. Der er altid en risiko, når du køber en bolig, der ikke er bygget endnu. 

For en andelsbolig er det dog langt vigtigere, at boligadvokaten undersøger, hvordan økonomien i foreningen er; din økonomi kommer jo til at hænge uløseligt sammen med deres. 

More articles