Din boligadvokat klarer paragrafferne ved et boligkøb

10 april 2019 Astrid Pedersen

editorial

Det er de færreste mennesker, som går igennem hele livet uden på et eller andet tidspunkt at komme i kontakt med en advokat eller en jurist. I forbindelse med såvel vores arbejdsliv som privatlivet kommer vi ofte ud for situationer, hvor det kan være en stor fordel – eller måske ligefrem bydende nødvendigt – med juridisk bistand fra professionelt hold.

Et eksempel på en sådan situation kunne være køb af bolig. Som førstegangs køber kan du hurtigt komme på glatis, hvis du ikke kender til alle de faldgruber, med hvilke en bolighandel er oversået. Du kan komme til at købe katten i sækken, hvilket i værste fald kan ende med teknisk insolvens og personlig ruin. Derfor er det en rigtig god idé at få fat på en dygtig og erfaren boligadvokat, hvis du gerne vil undgå, at boligdrømmen udvikler sig til et mareridt.

Få hjælp fra en billig boligadvokat online

Måske tænker du, at du oven i alle de andre udgifter, som er forbundet med salg af bolig, køb af ny bolig samt flytning ikke har lyst til at smide ekstra penge efter en boligadvokat. Men denne udgift kan være rigtig godt givet ud. Du skal nemlig ikke regne med, at ejendomsmægleren fortæller dig mere, end hvad han eller hun er absolut forpligtet til. Mægler er sælgers mand – og derfor er du bedst tjent med din egen pendant til ejendomsmægleren, nemlig en boligadvokat.

En boligadvokat kan hjælpe dig med gennemlæsning af den dokumentation, så hidrører fra såvel selve handelen som boligen generelt. Din boligadvokat kan således fange forhold, du ikke selv har været opmærksom på eller har overset, som kan have indflydelse på din økonomi. På den måde kan du få en indsigt, du ellers ikke ville have haft, og vil kunne tage stilling til køb af boligen på et oplyst grundlag.

Læs mere på eboligadvokat.dk

Flere Nyheder