En sjov regnmåler kan være med til at pifte haven op

11 oktober 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Er din have blevet lidt for seriøs, kan det være en god ide, at du finder på små elementer, der kan være med til at få den til at se sjovere ud. Det kan for eksempel være, at du køber en sjov regnmåler.

Regnmåleren tjener selvfølgelig også et praktisk forhold, så du kan se, hvor meget regn der er faldet i løbet af det seneste døgn, men med de mange forskellige vejrtjenester i dag, er det jo ikke lige så vigtigt. I dag er den mindst lige så meget til pynt, som den er til gavn. Derfor bliver de også udformet på mange forskellige måder. 

Et af de steder, hvor du kan finde et stort udvalg af regnmålere, er på hjemmesiden gladegaver.dk. De har mange forskellige typer at vælge imellem. De fleste af dem har et sjovt præg. Dermed kan du nemt tilføre lidt ekstra sjov til din have. Se deres store udvalg på https://gladegaver.dk/regnmaaler 

Frø, fugl eller traktor – hvad er du til? 

Regnmålerens udformning er i sig selv typisk ikke så sjov, men der er placeret figurer på, der ser søde, sjove og finurlige ud. Det er ofte frøer, fugle eller traktorer. De er udformet i et hårdført materiale, så de kan holde til det skiftende vind og vejrforhold, der jo er i en have. 

Når du skal vælge en regnmåler, skal du altså finde ud af, hvilken af figurerne du er mest til. Ofte vil der jo være en, som du naturligt falder for. Dermed kan du bare bestille den. Har du svært ved at vælge mellem flere forskellige, kan du tænke over, hvilken der vil passe godt til den øvrige udsmykning i din have. Det kan hjælpe dig til at give haven en rød tråd. Selvom genstandene bare er der for sjov, kan der jo stadig godt være en rød tråd imellem dem. 

Flere Nyheder