Er en VVS’er nødvendig ved toilet skifte

25 August 2021 Steffen Hansen

Under en renovation, så ønsker man ofte, at slippe for at bestille en håndværker, hvis man selv kan klare opgaven. Men hvordan ser det ud, hvis det er kummen til et toilet der skal skiftes? Er det nødvendigt at bestille en VVS’er, eller kan den klares selv? Lære mere om emnet her i indlægget.

En kumme der står på gulvet

Det nemmeste form for toilet at skifte, er den hvor kummen står på gulvet. Her behøver man som udgangspunkt ikke hjælp fra en VVS’er, så længe man er nogenlunde gør-det-selv mand eller kvinde. Et toilet på gulvet kræver nemlig blot, at man skruer kummen af jorden, fjerner den, og skruer den nye på. Man skal dog selfølgelig huske at frakoble vand, og tilkoble det igen efterfølgende.

Et svævende toilet

Det er blevet mere og mere moderne, at bruge et toilet, som er bygget ind i væggen. Her står kummen ikke på jorden, og man får et mere minimalistisk udtryk på badeværelset. Denne løsning er dog også sværere end som så, og derfor kan det kræve VVS hjælp, hvis man vil have et ordentligt resultat.

Har man prøvet det før, så er det selvfølgelig bare at springe ud i det, men hvis man ikke har, så anbefaler vi professionel hjælp. Professionel hjælp kan findes mange steder, men hvis du ikke kender et VVS firma i dit område, så kan vi anbefale caavvs.dk. Her er du garanteret fantastisk rådgivning, kvalificeret hjælp, og yderst professionel service.

Ligger caavvs.dk ikke i dit nærområde, så foreslår vi, at du bruger Google eller Facebook til at finde et VVS firma i dit område. Tjek gerne deres anmeldelser, så du ikke får et firma forbi, som ikke kan løse opgaven på en ordentlig måde. Anmeldelser er typisk tilgængelige på Google, Facebook eller Trustpilot. God fornøjelse med opgaven, og held og lykke, hvis du prøver selv!

More articles