Et godt forslag ved investering i malerfirma i Dragør

20 januar 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Denne artikel skal ses som synspunktet fra selve et malerfirma i Dragør, der måske får et godt tilbud om at investere nogle af ens værdier, kapital eller inventar i et andet firma, aktier eller et projekt.

For så er der lige nogle smarte ting, man bør se på først, så man ikke investerer i katten i sækken; og så kan man faktisk gøre sit for, at man selv kan få lidt medbestemmelse over denne investering, end at nogle andre bare render med ens penge, som man så må lægge blind tiltro til.

Som det første skal du selvfølgelig have tiltro til dem, der foreslår at investerer i dig; og om det er et nært familiemedlem eller en person, du ikke kender eller nogensinde har hørt om, så er det med at undersøge baggrunden for vedkommende, holde møder, høre om ambitioner med videre for, hvad der skal investeres i.

Har du nogle kontakter, der kan rådgive dig angående gode investeringer, så er det også værd at tage dem med på råd.

Er man så nået dertil, hvor man tænker, at det er en forsvarlig investering at lægge ens værdier i, så er det jo ikke bare med at overdrage en stor pose penge fra ens firma, som man så hæfter for og så mødes meget senere og håbe, at pengene er vokset.

Man kan jo for eksempel få anpart i projektet, hvis der er tale om et projekt; men hvis det er aktier, så kan man bede om at få nogle opfølgende møder for at se på, hvordan disse vokser.

Eventuelt kan man få en person udefra til at besigtige dem, så man kan få en uafhængig kilde til at bedømme, om det er værd at fortsætte med investeringen eller ej.

Det er jo trods alt dit firma, så du skal have det godt med investeringen.

Flere Nyheder