Et malerfirma i Gentofte kan benytte arbejdskraft fra Operation Dagsværk

20 januar 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Måske har du rigeligt styr på, hvilket slags malerfirma i Gentofte, vi taler om i denne sammenhæng, for det er https://malerkanonen.dk/malerfirma-gentofte/ 

Men du undrer dig så måske over, hvad Operation Dagsværk er for noget, så det vil vi da lige uddybe for dig, så du i dit eget malerfirma eller et andet firma kan tænke dig frem til, om du er noget, du vil være med til at støtte.

For der er sådan set tale om støtte, der er modregnet i arbejde i et døgn, hvilket navnet derfra kommer fra.

Det er de gymnasielle skoler, der én dag om året får “fri” til at samle ind til et velgørende formål, et land i nød eller lignende.

I den sammenhæng kan man tjene de penge ind på mange måder, og udover den klassiske med at samle ind, så er der også mange unge, der tilbyder deres arbejdskraft til firmaer, som netop kunne være et malerfirma i Gentofte.

De arbejder der så denne ene dag, så der er ingenlunde tale om en praktikant, man får til oplæring eller en erhvervspraktikant, der arbejder på stedet i en uges tid.

Dette er en elev, der ganske enkelt vil arbejde en enkelt dag uden at være ansat, og som så modtager en ydelse fra malerfirmaet, der i visse situationer kan trække beløbet fra i skat – og man aftaler selv beløbet med eleven eller de lokale arrangører bag Operation Dagsværk.

Denne elev sætter man så mest til at lave rugbrødsarbejde, som der ikke kræver uddannelse eller den store indsigt i at kunne gennemføre, og når den arbejdsdag så er overstået, så betaler man eleven.

Det kan være praktisk for et firma, hvis man har meget forefaldende arbejde, som skal klares, der eventuelt tager lang tid; så har man lige her arbejdskraft, der kan tage sig af det denne ene dag.

Flere Nyheder