Et ophold på et misbrugscenter kan hjælpe dig fri af din afhængighed

17 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er dit forbrug af læge ordineret medicin kommet derud, hvor du ikke længere føler, at du kan kontrollere det? Så bør du kraftigt overveje at søge professionel hjælp.

Hvor får jeg den bedste hjælp til behandling af mit misbrug?

Hvis du virkelig ønsker at lægge misbruget på hylden og komme tilbage til en normal tilværelse uden et overforbrug af receptpligtig medicin, bør du handle nu. Ellers risikerer du, at dit misbrug vil udvikle sig til et stade hvor du ikke længere er i stand til at træffe den beslutning. Det, at du på nuværende tidspunkt stadig kan erkende, at du har et problem, er et rigtig godt tegn. Det betyder nemlig, at du har virkelig gode chancer for at slippe ud af dit afhængigheds betingede misbrug af receptpligtig medicin. Men det handler om at smede mens jernet er varmt. Og derfor bør du allerede nu kontakte et professionelt misbrugscenter.

Behandlingscenter Stien er et dansk misbrugscenter med særligt speciale – og stor ekspertise – inden for behandling af medicin misbrug. Hos Behandlingscenter Stien vil du blive mødt med forståelse og empati, og vil efter endt afrusning og afgiftning blive indlogeret på selve behandlingscenteret. Her vil du igennem et forløb af en varighed på omkring fem uger gennemgå et intensivt behandlings forløb, som har til hensigt at komme til bunds i de problematikker, som ligger til grund for dit misbrug.

I løbet af disse fem uger vil du bo på centeret, hvor du ikke vil have adgang til rusmidler og andre substanser. Til gengæld vil du på alle tider af døgnet have adgang til samtale med en af de dygtige misbrugskonsulenter, som er tilknyttet behandlingscenteret. En misbrugskonsulent er selv tidligere misbruger, som har gennemgået et lignende behandlingsforløb. Dette betyder, at han eller hu vil kunne relatere til din situation, og derfor vil kunne yde dig den stærkeste omsorg.

Du kan få mere information på behandlingscenter-stien.dk

More articles