Få effektiv parkeringskontrol med professionelle parkeringsvagter

27 december 2020 Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter en fleksibel parkeringsløsning hvor et professionelt parkeringsfirma varetager administration og drift af dine parkeringspladser? Så kan du med fordel vælge det danske parkeringsselskab UnoPark.

Lad UnoPark varetage parkeringsservice på dine parkeringspladser

Når du laver en aftale om parkeringsservice hos UnoPark forestår UnoPark alt hvad der handler om skiltning, administration og udstedelse af parkeringstilladelser. Du kan hos UnoPark få udformet en parkeringsløsning som matcher dine behov uanset om du ønsker en fuld parkeringsløsning inklusive parkeringskontrol, videoovervågning og afspærring eller om du selv ønsker at varetage en del af opgaverne.

Egenkontrol af parkeringspladser

Hvis dine parkeringspladser beskriver et overskueligt areal kan du faktisk godt selv stå for udstedelse af parkeringsbøde forlæg. På den måde måde forestår du selv kontrol af dine parkeringspladser og sørger for at uretmæssigt parkerede biler forsynes med et forlæg. Så sørger UnoPark for inddrivelse af beløbet.

Hvornår har jeg brug for parkeringsvagter?

Professionel parkeringsservice i form af parkeringskontrol ved uddannede og erfarne parkeringsvagt er en fordel hvis dine parkeringspladser har en størrelse hvor egenkontrol ikke er tilstrækkeligt. Hvis du vurderer at du ikke på nogen måde vil være i stand til selv at foretage parkeringskontrol på dine parkeringspladser kan du med fordel lade parkeringsvagter fra UnoPark tage sig af denne opgave.

Samtlige parkeringsvagter fra UnoPark er særligt trænede gennem et grundlæggende vagt kursus til at håndtere konflikt og konfrontation. Du er således godt hjulpet med en parkeringsvagt løsning hos UnoPark hvis du for eksempel har en parkerings kælder eller et større parkerings areal tilknyttet din ejendom.

Få en stærk og fleksibel parkeringsløsning med UnoPark

Uanset hvilken løsning du vælger står UnoPark altid til rådighed med rådgivning og vejledning angående din aftale – og du får selvfølgelig fuld indflydelse på udformning af denne. Du kan læse mere om UnoPark, og kontakte parkeringsselskabet direkte, via hjemmesiden unopark.dk

Flere Nyheder