Få fikset hul i badekar emalje

21 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du et rigtigt wellness dyr – og er du så heldig at være i besiddelse af et badeværelse med badekar? Så bruger du sikkert sidst nævnte flittigt i forbindelse med hyggelige og afstressende spa aftener.

Men du bør være ekstra obs på emaljen. Er der ridser, revner, skrammer eller huller i denne bør du være varsom med at bruge dit badekar.

Hvorfor er huller i emaljen farlige?

Der er flere grunde til at du ikke bør bruge dit badekar hvis der er huller i emaljen. Går hullet hele vejen igennem emaljen kan du risikere fugt skader på badekarrets sokkel hvis vand fra badekarret siver igennem hullet.

Desuden kan hul i emaljen udgøre en sundhedsmæssig risiko, også selv om det kun er af overfladisk art. potentielt sygdomsfremkaldende mikro organismer så som svamp og bakterier kan gro i ujævnheder og huller i emaljen.

Du udsætter altså dit helbred for fare hvis du tager varme karbade i et badekar med hul i emaljen. Og derfor bør du sørge for at få eventuelle huller lappet førend du atter nedsænker dit legeme i det lune vand.

Lad Emaljespecialisten lappe hullet i badekarrets emalje

Hvis du har brug for hjælp til renovering af badekar er det Emaljespecialisten du skal have fat på – i hvert fald hvis du bor i København eller omegn.

Emaljespecialisten er en af landets dygtigste og mest velrenommerede badekarsmalere og har igennem årene hjulpet talrige kunder med at få deres badekar til at stå som nye. Emaljespecialisten har stor ekspertise inden for maling af badekar hvorfor du med sikkerhed kan få hjælp til renovering af dit badekar.

Du kan også altid få den rette hjælp til lapning af hul i emalje badekar samt udbedring af øvrige skader på karrets emalje hos Emaljespecialisten. Klik ind og få yderligere information om Emaljespecialistens services på Emaljespecialisten.dk

More articles