Få hjælp til at male gammelt badekar

25 oktober 2021 Astrid Pedersen

editorial

Hvis dit gamle badekar er skrammet og nusset i emaljen er det sikkert ikke videre indbydende. Du har muligvis tænkt over at smide det ud. Men hvis skaderne udelukkende er af overfladisk art kan du i stedet overveje at lade badekarret male.

Hvordan kan man male gammelt badekar?

Processen med at male et badekar indvendig kaldes også for en reemaljering. Det betyder at den gamle emalje fjernes og erstattes med en ny.

Selve proceduren kan minde om en autolakering, og skal ligeledes udføres af en professionel fagperson. En sådan kaldes for en badekarsmaler, og er en håndværker som har specialiseret sig inden for renovering af badekar med reemaljering.

Når en badekarsmaler skal male et gammelt badekar vil han sørge for at de indledende øvelser bliver udført grundigt og tilbundsgående. Badekarret skal slibes indvendig sådan at alle misfarvninger, skrammer, ridser og krakeleringer i emaljen udlignes, og overfladen fremstår jævn og ensartet. Derpå kan emalje komponenterne påføres lagvis.

Badekarsmaleren vil lægge ud med en epoxy grunder, og dernæst påføre polyurethan ved hjælp af en sprøjtepistol. Der skal tre til fire lag polyurethan til førend resultatet er perfekt og emaljen er stærk og skinnende. Emaljen skal have lov at hærde i et døgns tid. Og så er dit flotte badekar parat til at blive taget i anvendelse.

Hvem kan hjælpe mig med maling af badekar i København?

Hvis du leder efter en badekarsmaler som kan hjælpe dig med at renovere dit badekar i din bolig på Frederiksberg eller i København behøver du ikke at lede længe. Du skal blot give Emaljemanden et ring.

Emaljemanden har til huse centralt på Frederiksberg og hjælper kunder i hele hovedstadsområdet med at få deres badekar til at stråle på ny. Du kan få yderligere information om Emaljemanden, og bestille et tilbud på emaljering af badekar, via hjemmesiden emaljering-af-badekar.dk

Flere Nyheder