Få hjælp til at redde hullet i emaljebadekarret

19 oktober 2021 Birthe Boye Vestergaard

editorial

Et badekar er uden tvivl en ekstra luksus at have på sit badeværelse. Men med tiden kan badekar, lige som alle andre ting, gå i stykker. Det kan ske på grund af slitage, og det er vigtigt at få fikset.

Vi kender alle sammen til det: De små uheld der kan ske i hjemmet, hvor konsekvensen er, at noget materielt går i stykker. Når det kommer til badekar, har mange sikkert prøvet at tabe noget ned i badekarret. Det giver ofte et grimt afslag i karret, og i de værste tilfælde et lille hul. Men det findes der heldigvis råd for.

Der er måske ikke så mange, der ved det. Men det er rent faktisk muligt at få repareret en revne eller et hul, der opstår i et emaljebadekar. Det er muligt ved hjælp af en teknik, hvor professionelle laver en såkaldt re-emaljering. Dermed kan du redde dit gamle badekar på en enkel måde med hjælp udefra.

Sidegevinst for miljøet

Med en re-emaljering får dit badekar et nyt lag emalje. Det nye lag lægges ved hjælp af nogle specialudviklede produkter. Processen med re-emaljeringen består af flere elementer, og der kræves derfor en stor erfaring for at kunne håndtere processen korrekt.

Det er derfor klart det bedste valg at sætte de rette fagfolk på sagen, der har erfaringen og det rette værktøj. På den måde kan dit badekar snart fremstå som nyt. Efter behandlingen med det nye lag emalje, er badekarret hurtigt klar til brug igen.

Når du vælger løsningen med at få repareret dit badekar, slipper du også for nedrivningen af det gamle badekar. Derudover er der en alle tiders sidegevinst ved at vælge re-emaljering. Nemlig at du ved at få nogen til at reparere karret frem for at kassere det og købe et nyt, har gjort noget godt for miljøet.

Flere Nyheder