Få hjæp til afvænning fra din medicin afhængighed på et misbrugscenter

16 marts 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du i en periode spist angst dæmpende eller smertestillende medicin – eventuelt af typen opioid? Oplever du, at du har svært ved at give slip på medicinen, og at du faktisk har brug for en vis mængde heraf for overhovedet at kunne komme igennem hverdagen? Og har du øget dit forbrug over tid, fordi du skal bruge mere og mere medicin for at opnå den ønskede effekt? Så er du faktisk pillemisbruger, og bør omgående opsøge professionel behandling.

Hvor kan jeg komme i misbrugsbehandling for mit medicin misbrug?

Du kan komme i misbrugsbehandling på et behandlingscenter, som har specialiseret sig i behandling af medicin misbrug. Blandt disse misbrugscentre finder du Behandlingscenter Stien – et misbrugscenter som igennem mange år har beskæftiget sig med misbrugsbehandling, og inden for de seneste årtier har oparbejdet en særlig ekspertise inden for behandling af medicin afhængighed.

Uanset hvilken type læge ordineret medicin du misbruger, kan du få hjælp hos Behandlingscenter Stien. Når du tjekker ind til behandling for misbrug af receptpligtig medicin hos Behandlingscenter Stien, vil dit forløb altid blive indledt med afrusning og afgiftning for at få giftstofferne ud af dit system. Denne proces vil foregå under overvågede og trygge forhold, under supervision af dygtige sundheds medarbejdere. Du kan undervejs få hjælp til at lindre smerter og ubehag gennem varme bade, urtete eller zoneterapi.

Hernæst vil du i et behandlings forløb på cirka fem uger modtage intensiv individuel behandling samt terapi i grupper, med det formål at hjælpe dig til at finde ind til dine skjulte ressourcer. Dem får du nemlig brug for, når du efterfølgende skal bygge en tilværelse op fri for misbrug og afhængighed.

Du kan altid kontakte de dygtige og erfarne misbrugs konsulenter hos Stien Behandlingscenter via hjemmesiden behandlingscenter-stien.dk, hvor du også kan læse meget mere om misbrugsbehandling hos Behandlingscenter Stien.

Flere Nyheder