Få inspiration på Danmarks største byggeudstilling

12 marts 2021 Tina Høy

editorial

Måske går I med tanker om at bygge om eller renovere og mangler noget inspiration. Eller måske vil I bygge nyt og skal beslutte jer for, hvad I ønsker? Hvis I vil have noget inspiration er Danmarks største permanente byggeudstilling i HUSET Middelfart helt oplagt.

Det kan være, I ønsker at bo i noget helt nyt eller forny jeres nuværende bolig, men ikke har nogle specifikke idéer til, hvordan det skal se ud. I ved bare, hvad I kan lide og ikke lide, når I ser det. Eller måske er I det par, der ved, præcist hvad I vil have, men skal finde ud af, hvor og til hvilken pris I skal købe det.

Professionel rådgivning, trends og bæredygtighed 

HUSET Middelfarts byggeudstilling er 28.000 m² inde og udenfor, og der er åbent hver dag fra kl. 10-17. Hvis I kommer om søndagen, kan I endda få gratis professionel rådgivning. Og hvis I kommer, når der er events, er der flere konsulenter ved byggestandene, I kan få hjælp og inspiration af.

Byggeudstillingen består af 150 stande med byggeprodukter og -materialer. I kan både blive opdateret på trends inden for byg og bolig, bad, have og udeliv samt fritidshuse. Der er også et stort udvalg af bæredygtige byggeprodukter. 

Fritids- og sommerhuse 

Udstillingen af fritids- og sommerhuse er stor, og du kan stille spørgsmål til konsulenter i husene i weekenden fra kl. 12-16. Hvis I på forhånd har udset jer en bestemt type sommerhus, kan I booke en udstiller, så I kan mødes, når I kommer. Hvis man henvender sig i receptionen, kan man godt se fritidshusene selv (dog ikke Sonne Huse). 

Se – og mærk badeværelser

Byggeudstillingen er også det rigtige sted at tage hen, hvis I vil se en fantastisk badeværelsesudstilling med dejlige produkter til dit kommende badeværelse. Her er det nemt at sammenligne, så I kan se, hvilket bad I bedst kan lide. Mærk efter på overflader – og prøv fx et duschtoilet, hvis I vil.

Flere Nyheder