Få Københavns bedste gulvservice

12 oktober 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Er du træt af at kigge på – og betræde – de slidte, bulede, splintrede eller blot triste trægulve som beklæder din bolig? Så bør du overveje at investere i professionel gulvservice.

Hvad er gulvservice?

Gulvservice er en fælles betegnelse for alle de typer af behandling der kan forskønne et trægulv. Gulvservice kan for eksempel inkludere afslibning af gulve, afhøvling af gulve, ludbehandling, lakering, oliering eller overflade behandling med hvid pigmenteret sæbe.

Sidst nævnte form for efterbehandling er måske den mest populære i Danmark. Et sæbe behandlet trægulv har en helt særligt udstråling hvilket skyldes pigmenteringen af den fede sæbe som i forbindelse med behandling skrubbes ned i gulvets øverste lag af træfibre. Disse bliver mættet med fugt og næring, og vil således danne en beskyttende hinde. Samtidig får trægulvet sin silkematte overflade som med sit nærmest overjordiske skær kan lyse hele stuer op.

Når du vælger en professionel gulvservice som for eksempel gulvafslibning eller gulvafhøvling kan du vælge den populære sæbe behandling som opfølgning på proceduren, og dermed få de smukke og eftertragtede lyse trægulve. Og din dygtige og rutinerede gulvmand vil selvfølgelig sørge for at din gulvservice bliver udført grundigt, effektivt og med sans for detaljen.

Hvem kan hjælpe mig med professionel gulvservice i København?

Er du bosiddende i hovedstads området eller andet steds på det østlige Sjælland kan du med fordel kontakte DBF Gulvservice når gulvet trænger til en afslibning eller en afhøvling med en dertil hørende efterbehandling.

DBF Gulvservice har mere end to årtiers erfaring inden for alle former for gulvservice og vil således være et yderst kvalificeret bud på et gulvfirma nær dig. Dertil kommer at DBF Gulvservice holder aldeles fornuftige og kundevenlige priser på alle typer gulvservice.

Du kan få et skarpt tilbud på afhøvling eller afslibning samt overflade behandling af gulve via hjemmesiden gulvafslibning-priser.dk

Flere Nyheder