Få ordnet dit skøde hos professionel boligadvokat

24 marts 2019 Astrid Pedersen

editorial

Når et hus eller en lejlighed skifter ejer, skal skødet ændres. Selv om et skøde kun indeholder en begrænset mængde oplysninger, er det meget vigtigt at disse oplysninger er 100% korrekte og up to date. Derfor kan det på det varmeste anbefales, at du får en advokat til at udfærdige skødet, når dette skal ændres, samt stå for processen med tinglysning af skødet.

Hvordan er proceduren omkring udfærdigelse og tinglysning af skøde?

I Danmark har der siden 2009 været digital tinglysning af rettigheder og fast ejendom. Dette betyder i praksis, at dit skøde kan tinglyses hurtigt og nemt af din boligadvokat. Processen med tinglysning og optagelse af skødet i Tingbogen er ikke i sig selv noget problem, da dette foregår digitalt og helt automatiseret.

Den krævende opgave består i at sikre skødets validitet – det vil sige, at det indeholder de helt korrekte nødvendige oplysninger forud for selve tinglysningen. Disse oplysninger skal indhentes, tjekkes og indtastes, og dette skal gerne gøres korrekt første gang, hvis man vil undgå ubehagelige – og dyre – overraskelser. Derfor bør du overlade udarbejdelse og tinglysning af skødet til din boligadvokat.

Hos eboligadvokat.dk kan du få hele arbejdet udført til en fast, lav pris. Skødeskrivning og tinglysning af skøde indgår i standard boligkøbspakken, og er omfattet af eboligadvokat.dk’s ”no cure no pay” princip: Sker der ingen handel, skal du ikke betale en øre.

Hvis du skal have ændret dit skøde i forbindelse med overdragelse af boligen, for eksempel i forbindelse med skilsmisse, ophørt samliv, eller måske som del af en arv fra et afdødt familiemedlem, kan du købe skødeskrivning og tinglysning af skøde som enkeltydelse hos eboligadvokat.dk – også til en fast lav pris. Hos eboligadvokat.dk finder du udelukkende dygtige og erfarne boligadvokater og advokat sekretærer med stor rutine inden for udfærdigelse af skøde.

Du kan læse mere om skødeskrivning, og se skøde pris, på eboligadvokat.dk

Flere Nyheder