Få styr på dit alkohol forbrug med hjælp fra et misbrugscenter

06 april 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du storforbruger af alkohol – og er det begyndt at blive et reelt problem, som hæmmer dig i din hverdag? Så er det meget sandsynligt, at du har udviklet alkoholisme. Og så er det bare med at komme i behandling med det samme.

Hvordan slipper jeg ud af mit alkoholmisbrug?

Har du én gang besluttet dig for, at nu skal det være slut med alkohol, er det bare om at smede mens jernet er varmt. Dette gør du ved at kontakte et misbrugscenter som har særlig ekspertise inden for behandling af alkoholmisbrug – og som kan tilbyde en behandling med en høj succes rate og dokumenteret gode resultater.

Hvor finder jeg et behandlingscenter med speciale i alkoholisme?

Hvis du nærer et virkeligt og inderligt ønske om at komme dit misbrug til livs, og om at genvinde en tilværelse uden misbrug og afhængighed, er Stien Behandlingscenter stedet for dig. Stien Behandlingscenter er et misbrugscenter med særligt speciale inden for behandling af alkoholisme og pillemisbrug.

Hos Stien Behandlingscenter er samtlige medlemmer af behandler staben således særligt uddannede inden for behandling af netop disse to former for substans misbrug – og du kan således være sikker på at være i trygge og professionelle hænder.

Der ud over finder du hos Stien Behandlingscenter en fast stab af dygtige misbrugskonsulenter. En misbrugskonsulent er en tidligere misbruger, som har gennemgået et tilsvarende behandlings forløb, og dernæst har gennemført en kompetence givende uddannelse. En misbrugskonsulent kan således relatere til din situation, den krise, du gennemlever og de afsavn, du føler du lider gennem hele opholdet.

Du kan få adgang til at tale med en misbrugskonsulent døgnet rundt i løbet af dit ophold. Og din misbrugskonsulent vil samtidig fungere som din faste kontakt person og mentor, også efter selve behandlings forløbets afslutning.

Hvis du ønsker at vide mere om alkoholbehandling hos Stien Behandlingscenter, kan du klikke forbi hjemmesiden behandlingscenter-stien.dk og læse videre.

Flere Nyheder