Få Tivoli hjem med en candyflossmaskine

08 august 2021 Tina Høy

Måske var du som barn nogle gange i Tivoli, på Bakken i Tivoli Friheden eller andre forlystelsesparker og sommerland. Det minder dig om sommer, sjov, sommerfugle i maven, mærkelige og sjove forlystelser, spil, karuseller. 

Og hvilke minder dukker så op, når du ser en candyfloss? Det er nok nogenlunde de samme – sommer, forlystelser, familien osv. Men måske også fornemmelsen af at være barn, den unikke fantasi og det spændende farvestrålende candyfloss, som du bare måtte have. Måske fik du det hver gang, måske fik du aldrig lov.

Følelsen af Tivoli med egen candyfloss

Nu har du mulighed for at genskabe følelsen enten for dig selv og dine venner for sjov eller for dine egne børn og familien. Forestil dig, at I holder børnefødselsdag for andre børn eller for familien, og hvor særligt det vil være at kunne lave candyfloss til gæsterne.

Pludselig hører candyfloss ikke kun forlystelsesparker til, men du kan få Tivoli hjem til dig selv. Det klistrede søde og flotte lyserøde stads kan nu blive dit og ikke kun noget, man kan købe i dyre domme ved sjældne lejligheder.

dingadget.dk kan du købe en lyserød candy floss-maskine. Lige nu er den sat ned til 189 kr. fra 299 kr. Dette er inkl. de første 10 pinde til at lave den på samt en hvid plastikske til sukkeret.

Det kan jo også være en fantastisk og overraskende gaveidé til din nevø/niece, dit barn eller lign.

En spiseskefuld sukker bliver på få minutter lavet om til candyfloss, og den smager ligesom den fra Tivoli. Hvis du er ambitiøs, kan du finde opskrifter på candyflosssukker på nettet eller købe det. 

Lad børnene lave candyfloss til fødselsdagen

Måske vil det ligefrem blive en aktivitet til børnefødselsdagen, hvor børnene er i køkkenet og med hjælp fra dig, hælder sukker op, ser maskinen arbejde og samler candyfloss’en med pinden.

Flere Nyheder