Få udført professionel gulvservice før indflytning

23 september 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du – og måske din familie – netop erhvervet jer en ny bolig i form af drømmehuset eller ønskelejligheden? Så glæder I jer sikkert til at få jeres liv igen.

Boligjagt kan være stressende, især hvis man igennem måske flere måneder har levet under midlertidige forhold og samtidig skulle have en hverdag til at hænge sammen. Når man så har mulighed for endelig at kunne få foden under eget bord igen kan det være svært at vente med at rykke møbler og flyttekasser ind, og bare komme i gang med det daglige liv på ny.

Men her er det en god idé at holde lidt igen. Så længe stuer og værelser ikke er befolket af møbler og andet decor vil I nemlig have en ganske unik chance for at få sat boligen flot i stand. En del af det der gør en bolig til et hjem er at slette så mange spor efter forrige beboer som muligt, og så at sætte sit eget præg på huset eller på lejligheden. Dette gøres eksempelvis ved at male væggene i nye friske farver – og så ved at få de slidte trægulve frisket op med en gulvafslibning.

Hvorfor skal jeg lade gulvene i mit nye hjem afslibe?

Et trægulv, som måske ikke er blevet vedligeholdt i lang tid, vil typisk bære spor efter dagligt slid. Hvis Du ikke får foretaget en afslibning af gulvene forud for indflytning vil du skulle leve med forrige beboers pletter, ridser og skrammer – og med et gulv som er mat og flosset i overfladen. Derfor er det smart af få foretaget såvel gulvafslibning som efterbehandling inden alle møbler bliver rykket på plads, og det bliver svært at finde tiden og overskuddet til denne operation.

Du kan bestille et tilbud på gulvafslibning og øvrig gulvservice hos DBF Gulvservice via hjemmesiden https://gulvafslibning-priser.dk/ 

Flere Nyheder