Find BH’er og andet lingeri online

23 June 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har du svært ved at finde lingeri i de rette størrelser i fysiske lingeri butikker. Så kan du med fordel læse med her.

Lingeri shopping – ikke lige sjovt for alle

Det at købe lækkert lingeri burde være en skøn og selvforkælende shopping oplevelse. Desværre ender den for mange med at udvikle sig til en stor skuffelse. Det kan nemlig være temmelig svært for især kvinder med en større kropsbygning at finde lingeri i de rette størrelser og designs i en fysisk butik.

Løber du ofte ind i dette problem når du shopper lingeri kan du i stedet vælge at shoppe lingeri online. Hos Love Lingeri vil du nærmest med sikkerhed kunne finde en BH som passer til dig.

Hvilken type BH skal jeg vælge?

Som en kvinde med flotte former og kvindelige kurver bør du vælge en lækker BH som støtter og løfter din fyldige barm. Det er vigtigt at du i denne sammenhæng ikke blot tager BH’ens størrelse i betragtning. Du skal også overveje modellen.

Du vil for eksempel ikke have behov for push up effekt eller en BH med fyld. Til gengæld vil du have brug for ekstra støtte i såvel skåle som stropper. Og dette får du med det der kaldes for en full cup BH.

En full cup BH er designet særligt til den store og tunge barm. Med ekstra støtte i skålene kan du være sikker på at barmen får den form den skal have, således at du opnår den eftertragtede og særdeles feminine timeglas facon. Samtidig vil selve konstruktionen fordele vægten mere ligeligt, lige som de brede elastiske stroppe vil modvirke gnavsår og spændingshovedpine.

Det at gå med BH er en helt anden oplevelse med en full cup BH – og hos Love Lingeri finder du et stort udvalg af flotte full cup BH’er fra anerkendte brands. Se dem alle på love-lingeri.dk.

More articles