Find den bedste klinik til akupunktur i København

07 June 2022 Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du at gøre brug af alternativ behandling som et supplement til medicin eller anden form for terapi? Så kan du altid prøve akupunktur.

Hvad sker der under en akupunktur behandling?

Ved din første konsultation hos en akupunktør vil der altid være sat ekstra tid af i begyndelsen af sessionen, så behandleren kan lære dig bedre at kende. Du vil få mulighed for at berette om eventuelle skader, smerter og skavanker samt sygdomme og lidelser du ønsker behandlet.

Din akupunktør vil dernæst bede dig ligge på et behageligt leje, for eksempel en massagebriks, og slappe af. Hernæst vil han eller hun placere akupunktur nåle strategiske steder rundt omkring på din krop. Det kan for eksempel være i hænder og arme eller fødder og ben, i hovedbunden eller i panden.

Det gør ikke ondt at få akupunktur, da nålene er temmelig tynde og ikke stikker særlig dybt. Du får lov at ligge med nålene i et stykke tid, hvorefter de vil blive fjernet.

Akupunktur København

Det at modtage akupunktur er en stille og rolig, og faktisk meget afslappende, oplevelse. Derfor egner akupunktur sig ganske glimrende som behandlings form til mennesker som døjer med stress, gigt sygdomme, eftervirkninger fra hovedtraumer eller lignende dårligdomme som ikke tåler en mere hårdhændet behandling.

Hvad kan akupunktur gøre for mig?

Akupunktur har igennem tiden vist sig endog særdeles virksom i forbindelse med behandling af eksempelvis allergi, eksem og overfølsomhed samt andre lidelser der hidrører fra autoimmune sygdomme.

Du vil kunne opleve lindring for smerter i hoved eller muskler som følge af spændinger. Og mange atleter, som pådrager sig skader i forbindelse med udøvelse af deres sport, beretter om hurtigere restituering når akupunktur benyttes som en del af helings forløbet.

Er du bosiddende i København eller på Frederiksberg kan du med fordel vælge Akupunktur Klinik på Søndre Fasanvej som din akupunktur behandler. Læs mere på  https://aku-punkturklinik.dk/.

More articles