Find den rette sele til din hund

15 november 2021 Maria Laugesen

editorial

Gåture er en uundgåelige del af dét at være hundejer. Det er med til at sikre hundens sundhed og trivsel, og er altså ikke noget, der kan erstattes af at slippe hunden løs i haven. Det er vigtigt med det rette udstyr, når du skal gå tur med din hund, og her er en hundesele en rigtig fin ting at have.

Hvorfor bruge sele til din hund?

Når du skal gå tur med din hund, så har du valget mellem en hundesnor eller en hundesele. Begge dele er selvfølgelig fornuftige valg, og i begge tilfælde gælder det, at man skal gå efter en god kvalitet og pasform til lige netop din hund.

image

Der kan dog være en stor fordel ved at vælge en hundesele til de hunde, der trækker lidt for meget i snoren. Her har selen nemlig en konstruktion, der gør, at belastningen fordeles mere jævnt ud over hele kroppen i stedet for at centrere sig om halsen, som vi kender det fra hundesnoren. Det betyder, at den ikke skærer og strammer lige så meget om hundens hals og luftveje, og det er derfor mere skånsomt for din hund.

På den måde er en sele et rigtig godt valg, hvis din hund kommer til at trække, når den fx finder noget interessant, skal markere sit territorium eller ser en anden hund.

Skønne seler til små og store hunde

Er du på udkig efter en ny sele til din hund, så kan du med fordel besøge https://www.ostrand.dk/shop/hundeseler-134s1.html. Der finder du nemlig et enormt stort udvalg af hundeseler til enhver race, størrelse og smag. De findes i forskellige størrelser, udformninger og materialer, så du kan uden tvivl kan finde en type, der passer til lige netop din hund.

Derudover er der masser af skønne designs at vælge mellem, uanset om du er til army, diamanter eller det helt neutrale.

Flere Nyheder