Find det bedste brygudstyr fra Albryg

06 January 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du glad for øl, og sætter du større pris på et glas af de gyldne, velsmagende dråber end på vin eller stærk alkohol? Så er du sikkert også blandt dem, som har hilst de senere års udvikling mere end velkommen.

For omtrent femogtyve år siden var det danske ølmarked overvejende domineret af de store bryghuse og deres ganske få øl varianter. Det hørte til sjældenhederne at man kunne finde en enkelt udenlandsk øl med mindre man ligefrem var på irsk pub eller til oktoberfest.

Nu om stunder bugner hylderne i supermarkeder og dagligvare butikker formelig af mere eller mindre eksotiske øl varianter, og danskerne er begyndt at lære spændende begreber så som IPA, Bock, Weissbier og Stout at kende. Dertil kommer at mikro bryggerier er begyndt at skyde op overalt i det ganske danske land – og herfra bliver vi hvert eneste år beriget med hundredvis af spændende og nyskabende øl typer.

Som det seneste nye kan du faktisk blive din helt egen brygmester og dermed eliminere behovet for at købe øl i butikkerne. Det kræver blot at du er i besiddelse af det rette udstyr. Og det kan du finde hos Albryg.

Hvad skal jeg bruge for at komme godt i gang med ølbrygning?

Den gode nyhed i denne sammenhæng er at det ikke behøver at koste spidsen af en jetjager selv at brygge sit eget øl. For få tusind kroner kan du komme sikkert ud overrampen med dit hjemmebryggeri – og de har hurtigt tjent sig selv ind igen! Albryg tilbyder nemlig begynder sæt til ølbrygning i forskellige størrelser, som snildt kan stå i et hjørne af køkkenet, og som ikke kræver det store hverken når det gælder ølbrygning eller rengøring.

Du kan læse mere om brygudstyr fra Albryg og se det store udvalg af bryganlæg og ingredienser i den online shop på albryg.dk.

More articles