Find det rette bådudstyr og materialer til vedligeholdelse af båd

30 september 2021 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du og din familie, i lighed med mange andre danske familier inden for de senere år, har anskaffet en båd, glæder I jer sikkert til at komme ud og sejle. Og det er der ikke så meget at sige til.

Livet på søen er skønt, udfordrende, og ganske sundt for familiens sammenhold. Vælger I at drage på sommerferie eller weekend togt i den nye båd venter der jer et hav – så at sige – af spændende og indeværdige oplevelser. Det at se sit land fra søsiden er en ganske unik oplevelse.

Når man ligger for anker nær en af de danske kyster, og kun kan høre bølgerne mod bådens skrog, føles natten magisk. Og når I lægger til i en af de større danske havnebyer får I mulighed for at opleve Danmark på en helt anden måde end hvis I boede på hotel.

Sæt båden flot i stand til sommerens sejlerferie

Skal den næst kommende sommer således tilbringes på bølgen blå er det en god idé at sætte båden i stand i løbet af vinteren. Det er de færreste som bruger båden til så meget i de kolde og våde måneder. Så hvorfor ikke udnytte disse fuldt ud, og få renset skroget samt opdateret udstyret om bord?

Hvad skal jeg bruge for at klargøre min båd?

Klargøring af båden kan blandt andet omfatte maling af skrog og dæk. Har du valgt at sætte båden på land er det oplagt at benytte de faciliteter der findes på opbevaringspladsen, og få shinet båden flot op.

Ved samme lejlighed kan du fjerne skaller, snegle og rurer fra bunden af bådens skrog. Og samtidig bør du udføre et eftersyn af bådens sikkerhedsforanstaltninger.

Du kan finde alt hvad du skal bruge til klargøring af båd samt diverse andet bådudstyr hos Marinelageret i Sønderborg – læs mere på marinelageret.dk.

Flere Nyheder