Find dit værktøj og haveredskaber online

20 maj 2022 Lotte Hindsberg

editorial

Skal du købe nyt værktøj eller haveskaber, har du flere muligheder. En af dem er at kigge på hjemmesiden prishammeren.dk. Her kan du finde værktøj og haveredskaber der kan matche alle andre hjemmesider eller butikker. 

Ud over prisen på dit værktøj eller haveredskab er der flere andre ting du skal være opmærksom på, inden du køber. 

En af dem er, om det skal være et haveredskab eller værktøj, der kører på el eller batteri. Der er fordele og ulemper ved begge.

Et værktøj der kører på el er lettere, hvilke er en fordel, hvis du er en kvinde. Ulempen er at du har en ledning. Ud over at ledningen skal være lang kan du risikere at klippe den over. Både med en plæneklipper eller en hækkeklipper. 

prishammeren

El eller batteri

Uanset hvilke type værktøj eller haveværktøj du har planer om at købe, er der flere ting du skal overveje. En af dem er om det skal være et værktøj der bruger el eller batteri. Der er fordele og ulemper ved begge dele. 

Den hel store fordel ved værktøj og haveredskaber der køre på batteri, er at værktøjet eller redskabet er langt mere mobilt og du ikke skal være nervøs om du kommer til at skade ledningen. Ulempen er at du skal sikre at  batteriet er ladet op. 

Det har mange af producenter løst ved at det samme batteri, kan bruges på flere, hvis ikke alle deres produkter. Det har den fordel at du ikke skal have flere batterier og opladere, samtidig med at du blot kan få ind og hente et opladet batteri, skulle det nuværende løbe tør. 

Er du i tvivl om du skal vælge det ene eller andet, kan du med fordel få råd og vejledning, der hvor du planlægger at købe dine værktøjer eller haveværktøjer. Uanset om det er med el eller batteri.

Flere Nyheder