Find et billigt og sikkert webhotel til din hjemmeside

21 June 2021 Astrid Pedersen

Hvis du netop har etableret en virksomhed, har du brug for en hjemmeside så du kan nå ud til dit publikum via internettet. Og til det formål har du brug for såvel domæne som webhotel.

Hvorfor skal jeg bruge et webhotel?

Måske tænker du at du lige så godt kan have din egen webserver til din hjemmeside. Denne løsning er ikke særligt udbredt. Og det er der flere gode grunde til.

Først og fremmest kan det stort set aldrig betale sig selv at anskaffe en webserver. Du har ikke samme stordrift fordele som en professionel udbyder af web løsninger. Du vil ikke kunne præstere samme sikkerheds niveau, kapacitet, båndbredde eller hastighed på serveren. Og prisen et webhotel anno 2021 er typisk så lav at du ikke vil kunne gøre det billigere selv.

Hvilken webhotel løsning skal jeg vælge?

Hvis du blot skal have hostet et mindre website, for eksempel en præsentations hjemmeside til dit firma, et web visitkort eller en portfolio side, kan du med fordel vælge en af de helt billige webhotel løsninger.

Hos Simply.com kan du for eksempel vælge et webhotel som ikke koster dig mere end knap en tier om måneden. Til et sådant webhotel hører såvel server plads og database til din hjemmeside, et online administrations modul, one click installation af et af de mest kendte content management systemer (WordPress, Joomla!, Magento eller Drupal) og selvfølgelig plads til email konti tilhørende dit domæne.

En sådan løsning vil rigeligt kunne dække dine behov. Og skulle disse ændre sig med tiden kan du nemt opgradere til en af de mere avancerede webhotel løsninger hos Simply.com.

Kan jeg registrere firmaets domænenavn gennem Simply.com?

Det korte svar på oven for stillede spørgsmål er ja – du kan sagtens registrere domænenavn gennem Simply.com. Læs mere om webhotel og domæne på Simply.com.

More articles