Find flot og forførende lingeri til kvinder i alle størrelser

24 juni 2021 Astrid Pedersen

editorial

Det mest vanskelige stykke lingeri, når det handler om at finde den rette størrelse og model, er nok BH’en. Det er til sammenligning relativt nemt at finde trusser som passer. Her er der som regel kun tale om en enkelt størrelse som skal passe, og som enten angives i et nummer – for eksempel 38, 40, 42 – eller som Small, Medium eller Large. Og så bestemmer man faktisk selv hvilken slags trusse man synes bedst om.

Hvordan finder jeg min BH størrelse?

Anderledes kompliceret forholder det sig med BH’en. En BH størrelse er angivet ved to parametre, nemlig bustens omkreds, som angives med et tal (for eksempel 75, 80, 85) og så skålstørrelsen.

Det kan godt være vanskeligt selv at finde de rette BH mål. Derfor anbefales det at få taget mål i en lingeri butik. Og dernæst handler det så om at vælge den bedste model.

Vælg den rette BH til din kropstype

En BH’s pasform er nemlig ikke kun afhængig af dens størrelse. Det har også stor betydning for balancen i det samlede udtryk hvilken BH model du vælger. Er du for eksempel vel udstyret til gården såvel som til gaden er et ikke en wonderbra, en push up BH eller en BH med fyld du har brug for.

Det er samtidig de færreste storbarmede kvinder som finder den rette støtte i en bøjleløs BH eller en bralette. Du vil være bedst tjent med en full cup BH som løfter, former og støtter den tunge barm uden at give anledning til hverken gnavsår i skulderen, spændingshovedpine eller nakke smerter. Og vælger du en vel designet full cup BH med flotte detaljer kan du føle dig super sexet, fræk og forførende samtidig med at du fremhæver dine feminine former.

Find det rette lingeri i alle størrelser i webshoppen på love-lingeri.dk.

Flere Nyheder