Flot istandsættelse med hjælp fra maler på Frederiksberg

20 december 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du købt dig et hus eller en lejlighed på skønne Frederiksberg, og ser du frem til din nye tilværelse som frederiksberger? Det er der ikke noget at sige til. Frederiksberg er en af de mest attraktive kommuner i Danmark. Frederiksberg har det hele: Natur og kultur, storbystemning, et rigt byliv med teatre, spisesteder, cafeer og beværtninger, og en stolt tradition for at være helt sin egen.

Selv om Frederiksberg kommune ligger midt i storbyen er den ganske uafhængig af resten af København, og laver sine egne regler som følger bydelens sindelag. Du finder såvel gode skoler og gymnasier som helt fantastiske daginstitutioner med rimelige normeringer og ditto ventelister i Frederiksberg kommune, hvilket er blandt grundene til kommunens store popularitet blandt børnefamilier. Og det er som sagt ikke så underligt hvis du dårligt kan vente med at få nøglerne i hånden så du og familien kan flytte ind.

Få malet lofter, vægge og indvendigt træværk forud for indflytning

Du bør dog af praktiske årsager udskyde indflytningen et par uger, selv om det godt kan virke svært. På den måde kan du nemlig give håndværkerne mulighed for at komme godt rundt om samtlige opgaver som relaterer sig til istandsættelse af huset eller lejligheden. Det er nemlig knap så sandsynligt at forrige ejer har malet vægge, lofter eller træværk før han eller hun flyttede ud. Og så kan det sagtens risikere at trænge til en kærlig hånd.

Hvor finder jeg en dygtig maler på Frederiksberg?

Er du helt ny i området kan det selvfølgelig godt være svært at vurdere hvilke håndværkere som holder en god høj standard. I så tilfælde kan du med fordel vælge den lokale afdeling af Malerkanonen, som dækker hele landet gennem samarbejde med de bedste faglærte malere. Du kan læse mere, og gå et godt tilbud på malerarbejde i din bolig, på malerkanonen.dk.

Flere Nyheder