Flot og skinnende gulv med professionel gulvafslibning

13 februar 2020 Astrid Pedersen

editorial

Et trægulv, som er vedligeholdt efter alle forskrifter, er et kæmpe aktiv for en hver bolig. Måske tænker du ikke så meget over det, men er dit hus eller din lejlighed forsynet med et originalt trægulv, er du faktisk heldig. Det betyder nemlig, at boligen vil være mere værd i forbindelse med et salg end hvis gulvene i stedet var belagt med syntetisk klik parket, linoleum, vinyl eller en af de mere moderne gulvbelægnings typer som for eksempel cement eller beton.

Især sidst nævnte er blevet utroligt populære inden for de seneste år, idet de er fint i tråd med tidens indretningmode. Denne dikterer et råt og urbant – måske endda industrielt – look, hvilket er gået ud over utallige ellers sunde og raske trægulve i de danske hjem. Når først træværket er overhældt med beton, cement eller epoxy, er det faktisk ødelagt. Og det er faktisk synd. Du mister nemlig et vigtigt element i boligen, som kan være med til at øge dennes værdi, hvis du vælger at erstatte det kønne, gamle trægulv med beton eller cement.

Hvordan får jeg et pænt trægulv igen?

Det kan dog godt være svært at se hvordan dit slidte, plettede og falmede trægulv kan være et aktiv. Men her skal du tænke på, at den synlige del af slitagen mestendels er overfladisk, og derfor nemt kan slibes væk. En effektiv gulvafslibning er i langt de fleste tilfælde det eneste der kræves for at give gulvet den lyse, ensartede overflade tilbage. Og med den rette efterbehandling kan dit gulv komme til at skinne som nyt igen.

Det anbefales, at du i forbindelse med denne opgave allierer dig med et professionel gulvfirma. En dygtig og kompetent håndværker vil kunne udføre arbejdet langt hurtigere og mere effektivt end du selv – og med et langt flottere resultat. Find din gulvmand på Gulvkanonen.dk

Flere Nyheder