Flotte og ensartede trægulve med gulvafslibning i København

13 februar 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er trægulvet i din bolig efterhånden gået hen og blevet lidt flosset i overfladen – og kunne du godt tænke dig at skifte det ud med et nyt et af slagsen? Så bør du tænke dig om en ekstra gang. Et spritnyt trægulv er dyrt i anskaffelse og omstændeligt i anlæggelse. Især hvis det i kvalitet skal svare til det originale træværk, som beklæder gulvene i dit hus eller i din lejlighed.

I gamle dage, hvor træ var standard materiale, når der skulle anlægges gulve i nyopførte boliger, anvendte man udelukkende træværk af høj kvalitet. Dette betyder, at gulvet i din bolig – såfremt det er originalt – sandsynligvis er det bedste gulv, du kan få. Samtidig er det meget sandsynligt, at dit gulv kan blive meget smukt at se på – og behageligt at betræde – i en håndevending.

Langt de fleste gulve, som blot er skæmmet af overfladisk slid, skal blot forkæles med en grundig og effektiv gulvafslibning med en efterfølgende plejende og beskyttende behandling for at komme til at skinne som nye. Pletter fra spildte væsker, misfarvede plamager fra solfalming og de grimme, grå slidspor af nedtrådt skidt og støv stikker nemlig sjældent dybere end 1 – 2 millimeter. Og det er netop disse millimeter, som på skånsom vis slibes bort ved en professionel gulvafslibning.

Hvem kan hjælpe mig med en billig gulvafslibning?

Det kan altid anbefales at få professionel hjælp til gulvafslibning – især hvis du ønsker, at den bliver udført ordentligt og med sikker hånd. En gulvafslibning behøver ikke at koste spidsen af en jetjager, heller ikke hvis du vælger at overlade opgaven til en dygtig, faglært håndværker.

Når du lader Gulvkanonen udføre gulvafslibning og efterbehandling i din bolig, kan du være sikker på det optimale resultat. Du kan få mere indformation om Gulvkanonen – og et godt tilbud på gulvafslibning i København – på Gulvkanonen.dk

Flere Nyheder