Flotte og levende gulve med professionel gulvafslibning Brøndby

02 October 2018 Astrid Pedersen

editorial

Er du den lykkelige ejer af et smukt og lyst sæbebehandlet gulv, ved du sikkert, hvor meget arbejde, der er i sådan eet. Sæbebehandlede gulve er, i modsætning til lakerede eller malede gulve, kun beskyttet af en hinde af plejende og beskyttende sæbe, som holder træet fugtigt og beskytter imod påvirkninger fra omverdenen.

Men denne sæbehinde slides gradvist bort – og sørger du ikke for at vaske gulvet hyppigt med særlig sæbe for at vedligeholde og forstærke hinden, går det endnu hurtigere med at slide den bort. Når sæbehinden først er væk, er gulvets overflade helt og aldeles blotlagt. Dette gør træværket særligt udsat for udtørring samt gulnende solfalming – dette vil du kunne se, der hvor lysindfaldet er kraftigst (for eksempel under vinduerne og foran altan- eller terrasse døre).

Spildte, farvede væsker som for eksempel rødvin, kaffe, te eller saftevand suges nemmere op i træets fibre, og danner grimmer skjolder, som ikke kan kan vaskes bort. Støv og skidt aflejrer sig i træværket, der hvor gulvet betrædes hyppigst. Og der opstår nemmere ridser og skrammer samt splinter, da træets tørre og ubeskyttede overflade bliver sårbar og porøs.

Giv dit trægulv en frisk start – kontakt en professionel gulvsliber

Hvis dit trægulv allerede er så slidt, at det ikke længere kan vaskes pænt og rent, kan du med fordel alliere dig med en professionel gulvsliber, som ved hjælp af en grundig og effektiv gulvafslibning kan give dit gulv en chance mere. Når først den trætte og tørre overflade er slebet bort, vil et nyt og friskt trægulv åbenbare sig – klar til en beskyttende og plejende efterbehandling. Og hvis dit liv er for kort til at vaske gulve hver eneste uge, kan du eventuelt vælge en mindre krævende efterbehandling denne gang.

Du kan finde din dygtige og kompetente gulvmand på Gulvkanonen.dk

More articles