Flotte træterrasser i Odsherred og Nordsjælland

26 juli 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal huset og haven beriges med en smuk og solid træterrasse? Så bør du overveje at få en dygtig tømrermester til at opføre en sort terrasse.

Hvorfor få opført en sort terrasse?

Der kan være mange gode grunde til at vælge en sort terrasse frem for en naturfarvet én af slagsen. I mange tilfælde vil de sort bejdsede terrassebrædder komplimentere det sort malet træhus – for eksempel et sommerhus i den gamle stil. Her vil man med en sort terrasse kunne skabe et lækkert helstøbt udtryk.

En sort terrasse kan dog også stå i rigtig flot kontrast til en hvidkalket eller pudset facade, eller til ydermure opført i de populære kalksandsten. Og med en sort terrasse får du et moderne udtryk som kan holde sig smukt i mange år.

Der ud over vil varme absorptionen være højere i sorte terrassebrædder. Det betyder at dug og regnvand hurtigere vil fordampe når trædækket opvarmes af solens stråler. Brædderne på en sort terrasse vil altid føles lune og behagelige under fødderne. Og du vil være sikker på at træværket er beskyttet på behørig vis når det er bejdset eller imprægneret.

Hvem kan hjælpe med at bygge en sort terrasse?

Du bør altid lade en træterrasse opføre med professionel hjælp fra en faglært tømrer. Ønsker du en unik træterrasse som er skræddersyet til netop din bolig kan du med fordel vælge at alliere dig med tømrermester Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS.

Med den kyndige hjælpe fra Andreas la Cour er du garanteret et smukt og holdbart resultat når du får opført din terrasse. Og du kan være sikker på at din nye træterrasse føjer værdi til din ejendom når du lader tømrermester Andreas la Cour forestå design og konstruktion heraf.

Du kan se de mange flotte træterrasser fra Andreas la Cours hånd på kun-terrasser.dk

Flere Nyheder