Gå ikke kold med gulvafhøvling i Frederikssund

11 maj 2019 Anders Lundtang Hansen
image

Det kan sagtens tænkes, at du selv har stået i den situation, at du skal lave gulvafhøvling i Frederikssund eller har stærke intentioner om at gøre det.

Du har læst dig til på nettet, hvordan man skal gøre det; du har fået gode råd af erfarne folk, der er vant til at gøre den slags, og du har lånt eller erhvervet dig udstyret til at gøre det – for du insisterer selvfølgelig selv på at høvle dit gulv ned i Frederikssund.

Om du så kender til arbejdet eller skal til at gøre det for første gang, så kommer her lige lidt råd til, hvordan du undgår at løbe sur i det – eller i så fald undgår at begå samme fejl som sidste gang, fordi du falder ned i den samme rille igen.

Man kan have nok så gode intentioner om at rette op på det, man gjorde galt sidst, men når man så endelig er gået i gang med med arbejdet, så bliver man sit vante jeg, så man glemmer, hvad man havde lovet sig selv at gøre anderledes.

Og det er da netop med tanke på at begå store fejl, at vi skriver dette, der gerne skulle sørge for, at du undgår at begå store fejl.

For måske oplever du, at din selvsatte deadline nærmer sig med hastige skridt, og det ser ud til, at du ikke kan nå al gulvafhøvlingen i Frederikssund på den afsatte tid, som måske var i din fri-weekend.

Så sker det ofte for mange (og måske også dig igen), at du klør på og fortsætter arbejdet intenst og måske mere hurtigt, end hvad godt er, så du glemmer at holde øje med de små fejl, du kommer til at lave undervejs.

Og mange bække små gør som bekendt en stor å, så sørg hellere for at finde en ekstra dag at fortsætte arbejdet på – eller lad andre om at lave en gulvafhøvling – end at presse dig selv for hårdt.

Flere Nyheder