Glæd familien med en lækker måltidskasse

21 juli 2021 Astrid Pedersen

editorial

Du kender det sikker udmærket godt. Klokken er lidt i fyraften, og du kigger på mange timer som skal tilbringes med afhentning af børn, indkøb i supermarkedet, tilberedning af familiens aftensmad og oprydning efter denne.

Der skal også være tid og plads til hygge, lektielæsning og fritids aktiviteter. Og så er det at den hjemmelavede aftensmad alt for ofte bliver skrottet til fordel for færdigretter fra frys, eller måske endda usund fast food.

Få lækker aftensmad hver dag med måltidskasser

Dette er hverken den billigste eller mest optimale måde hvorpå du kan løse problemet med manglende tid. Faktisk er det temmelig vigtigt at du prioriterer aftensmåltidet. Det repræsenterer nemlig familiens eneste faste samlingspunkt i en travl hverdag, og er samtidig essentiel for trygheden og sammenhængskraften i familien.

Du behøver dog ikke at skulle slås med timevis af madlavning og indkøb hver eneste dag. Det er oplagt i stedet at bestille et abonnement på en måltidskasse.

En måltidskasse leveres til din dør én gang om ugen og indeholder alt hvad du skal bruge for at tilberede sunde og nærende måltider til familien hver aften.du bestemmer selv om der skal være retter til tre eller fire aftener om ugen i hver kasse. Og du vil selv kunne fastsætte antallet af kuverter i din måltidskasse.

Hvilke slags måltidskasser findes der?

Markedet for måltidskasser som leveres til døren er inden for de seneste år formelig eksploderet. Dette betyder at det nu er muligt at bestille måltidskasser fra et utal af leverandører.

Men det er ikke kun antallet af leverandører som er steget voldsomt. Det er også den samlede volumen af forskellige måltidskasser – og variationen heraf.

Her i 2021 er det muligt at bestille måltidskasser som retter sig imod særlige diæter. Er du på en fodmap diæt, en low carb diæt, en proteinrig diæt eller prøver du at skære ned på det samlede antal kalorier du indtager per dag vil du kunne finde en måltidskasse som modsvarer dine behov.

Ligeledes vil du kunne finde måltidskasser med vegetarisk eller vegansk indhold hvor de retter som skal fremstilles fortrinsvis er baseret på bælgfrugter, kål, rodfrugter, bladgrønt og andre grøntsager. Som pescetar kan du abonnere på måltidskasser uden kød eller fjerkræ men med masser af frisk fisk. Er du allergisk over for nødder, gluten eller laktose kan du bestille en måltidskasse hvis råvarer ikke indeholder spor af disse ingredienser.

Endelig er der de mest populære måltidskasser nemlig de måltidskasser som indeholder ingredienser til nemme og familievenlige aftensmåltider. Og blandt disse finder du måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad.

Bestil måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad – nemt og billigt

Kokkens Hverdagsmad måltidskasserne er blandt de mest populære måltidskasser i Danmark. Du kan vælge imellem Kokkens Familiekasse, som præsenterer et stort udvalg af nemme og velsmagende retter til hele familien, og Kokkens Grønne Kasse, som er det vegetariske alternativ hertil.

Med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad vil du kunne spare tid på såvel indkøb som madlavning. Og du vil med fordel kunne lade ungerne deltage i tilberedning af aftenens måltid. Læs mere på kokkenshverdagsmad.dk

Flere Nyheder