Har du lagt en tidsplan for forbruget af dit billige lån?

06 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Langt de fleste mennesker låner penge, fordi de skal bruge dem til noget konkret, om det så er en akut regning, eller de gerne vil ud at rejse eller har tænkt sig at istandsætte noget af deres bolig, eller måske bare have lidt mere økonomisk luft at rutte med.

Men det kan jo også ganske enkelt være, at man falder over en mulighed for at lån penge billigt, hvorefter man så tænker, at det tilbud simpelthen er så godt, at man er nødt til at slå til nu.

Selvfølgelig er et lån jo aldrig gratis, for det ligger jo ligesom i ordene, at man låner pengene, og så skal de betales tilbage igen; men når lånet nu er så fordelagtigt for en, så bliver man bare nødt til at slå til.

Man har også så godt styr på økonomien, at man ved, at man kan betale det tilbage igen, men rent faktisk skal man ikke bruge pengene til noget konkret, så hvad gør man nu?

Hvad skal det billige lån nu bruges til?

Efter kort tids behandling af lånet sidder du nu med de penge mellem hænderne, og så tænker du på, hvad de skal bruges til.

For det er jo ikke en gevinst, der kom uventet, som du måske vil spare op, og det er måske ikke det smarteste at lægge pengene til side, når du trods alt skal betale det lån tilbage igen.

Så det er jo bedre at give de penge nogle ben at gå på og lægge en plan for, over hvilken periode de skal bruges.

For hvis du ikke bruger dem på noget specifikt som et engangsbeløb, eller hvor størstedelen går til forbrug, så kan det jo være, at du lader lånet være et supplement til din månedlige indkomst, eller du har forudset nogle regninger, som pengene skal hjælpe til med at betale.

Der er mange muligheder her.

Flere Nyheder