Har nogle rengøringsmidler det med at forsvinde?

18 juli 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du bilder dig ellers ind, at du er typen, som der er god til at holde styr på de ting, som du køber, så der burde ikke være den store chance for, at de forsvinder fra dig.

For når du for eksempel har købt nogle rengøringsmidler fra https://www.rengros.dk/rengoringsmidler , så har du et system over dem, så du ved, hvor de skal stå henne, hvor de står præsenteret flot, og man let kan få øje på dem, man skal bruge.

Der er heller ikke spildt nogle sjatter, og du ved mere eller mindre altid, hvor meget der er tilbage af de enkelte dele med rengøringsmidler.

Desuden står tingene langt væk fra, hvor børn kan nå dem, så det er ikke fordi, at der er nogle unger, der er rendt med dem, og du ejer ingen kæledyr af den slags, som der potentielt kunne være kommet ind i rummet med rengøringsmidler og taget dem poter eller gabet.

rengøringsmidler

Måske er du bare blevet glemsom med de rengøringsmidler?

Du er endda så god til at holde styr og system på dine rengøringsmidler, at du ved, hvad du skal have ekstra liggende af, og hvad du sjældent bruger så meget af – og så ved du også, hvor længe de kan holde sig endnu.

I nogle perioder skal der bruges mere af noget andet, fordi du gør særligt rent; så det giver ingen mening, at der er nogle rengøringsmidler, der er blevet væk.

Du gider trods alt ikke købe nyt, hvis det så viser sig, du bare har stillet dem et andet sted og glemt at sætte dem på plads.

Men det ser ud til at ske flere gange, og dem, du bor sammen med, sværger, at det ikke er dem, der er løbet med rengøringsmidlerne.

Derfor er der ikke andet for end at konkludere, at du er blevet glemsom på dine ældre dage og sikkert har brugt mere af de midler, end du kunne huske.

Flere Nyheder