Haveservice og fliserens i Nordsjælland

18 March 2021 Astrid Pedersen

Når solen begynder at titte frem, får du sikkert lyst til at trække havemøblerne af stald og nyde solen på terrassen. Men hvis fliserne i terrassens er skæmmet af hvide, grønne eller gullige plamager, også kendt som lav eller flisepest, bør du først og fremmest lade en dygtig fagperson forestå en rensning af fliserne.

Hvem kan hjælpe med fliserens i Gilleleje?

Er du bosat i den nordligste del af Nordsjælland, nærmere betegnet Gilleleje og omegn, kan du med fordel kontakte Stecks Fliserens hvis du har brug for hjælp til at klargøre fliserne på terrassen til sommer.

Stecks Fliserens hjælper gerne med at befri dine fliser fra alger, mos og lav, og med at beskytte fliser mod nye angreb. Dette sker gennem en effektiv imprægnering som opfølgning på selve oprensningen af dine fliser. Det er nemlig ikke nok at fjerne flisepesten fra flisernes overflade. Denne skal også forsegles så fugt ikke kan trænge ind i fliserne og forårsage frostsprængninger når vinteren kommer.

Med en grundig imprægnering vil du samtidig kunne forhindre flisepest i at få fat på ny. Og så kan dine fliser holde sig pæne og ensartede i overfladen i lang tid.

Hvorfor skal jeg vælge Stecks Fliserens?

Stecks Fliserens har mange års erfaring med behandling af fliser fa en hver type.

Når du lader Stecks Fliserens varetage opgaven med oprensning og imprægnering af fliserne i din indkørsel, på din terrasse eller i din havegang kan du være sikker på at samtlige fliser bliver smukke og fri for lav, mos eller alger. Samtidig er du garanteret en behandling med produkter som er så miljøvenlige som muligt – dette gælder såvel i forbindelse med rensning som den efterfølgende imprægnering. Og dette til aldeles rimelige priser.

Du kan altid kontakte Stecks Fliserens for et tilbud på rensning og imprægnering af dine fliser via hjemmesiden stecksfliserens.dk.

More articles