Her er nogle citater til dig selv, du skal huske på med dit malerfirma i Gentofte

20 January 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi håber selvfølgelig, at du får stor succes med dit malerfirma i Gentofte, som denne artikel skal handle om, for det er jo både for at kunne leve til dagen og vejen, realisere en drøm og eventuelt kunne ekspandere, at man opretter den slags.

Der er mange positive ting ved at have ens eget firma, og når det går godt, så lærer man også hen ad vejen, hvad man skal gøre for at tilpasse forretningen, ansætte de rette folk og huske at tage fri, så man ikke overbelaster sig selv.

Men hvis man er chef i sådan et foretagende, så er man heller ikke menig medarbejder længere, og hvis der er noget, man måske kan huske fra den tid, så er det, at de menige medarbejdere altid har en mening om chefen – på godt og ondt.

Og det skal du nu forholde dig til og stadig bevare det forkromede overblik i de situationer, og det er ikke nemt; derfor har vi nogle gode citater til dig, som du skal huske på her:

– Du kan ikke gøre alle tilfredse: Nogle vil altid være uenige med dig, men så længe du er lydhør og ikke bange for at tage beslutninger, så er folk måske uenige, men de respekterer dig.

– Der er koldt på toppen: Som chef og direktør sidder man ofte med meget ansvar og tillid fra medarbejderne, der i bedste jantelovs-DK-attitude synes, at man klarer sig skidt som chef – sådan er vilkårene bare.

– Brænd ikke dine broer: Hvis du har været oprigtig flink på vejen op mod dér, hvor du er nu og ikke været unødigt slesk, så skal du også behandle de samme mennesker godt, for du kan risikere at møde dem på vej ned igen.

Det er ikke nemt at være chef, men man skal være et foregangsmenneske og ikke være bange for at tage beslutninger og ansvar.

More articles