Hold altid varmen med tøj fra 5.11 Tactical 

30 juni 2020 Sara Mortensen

editorial

Hvis du leder efter det perfekte outdoor tøj, som skal kunne holde til alt slags vejr og blæst, så kan du godt stoppe med at lede allerede nu. 5.11 Tactical er noget fænomenalt outdoor tøj, som også bliver brugt i militær sammenhænge. Det er topkvalitet og så er det både praktisk og utrolig slidstærk. Hvis du godt kan lide at hike eller bjergklatre, så er 5.11 Tactical bestemt også noget for dig. Hvis du også bliver vildt med dette mærke, så kan du sådan set klæde dig fra top til tå i 5.11 Tactical. Du finder alt fra støvler til strømper til undertøj og overtøj – alt sammen i vanvittig god kvalitet, som kan føre dig gennem udelivet på den bedste måde! 

Skab den bedste oplevelse for dig selv på forhånd

Der er selvfølgelig forskel på graden af turen man skal på, men hvis man skal på en god solid overlevelsestur i den vilde natur, så betyder påklædning og udstyr alt. Man skal virkelig bruge god tid på at anskaffe sig kvalitetsudstyr og kvalitetstøj. Hvis man sørger for at man har tøj på og med til alt slags vejr, så kan det kun blive en god tur. Der er ikke noget værre end hvis turen bliver ødelagt eller stoppet, for noget som man kunne have løst inden man tog afsted. 

Da 5.11 Tactical også har meget militær tøj, så har deres tøj også de klassiske mørke grønne camouflage farver, så du kan gå i ét med naturen. Det er især rart hvis du skal fange din egen aftensmad på denne tur, så du er sværere at få øje på for dyret. Der var engang et gammelt ordsprog som lød; “der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning”. Det kan godt være det lyder en smule fjollet, men det er der bare noget om. Det var noget ens forældre tit kunne fortælle en da man var barn, men der er helt sikkert noget om ordsproget.

Flere Nyheder