Hold din ejendom flot og præsentabel med hjælp fra en vicevært

16 november 2020 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du ønsker at ejendommen tilhørende den bolig forening du administrerer til hver en tid skal fremstå pæn og præsentabel bør du få professionel hjælp hertil.

Det er ikke forsvarligt at lade ansvaret for vedligeholdelse, rengøring og småreparationer være op til de enkelte beboere. I bedste fald vil ejendommen permanent fremstå snusket og nusset både indendørs og udendørs, da det er de færreste beboere som er parat til at løfte dette ansvar. Og i værste fald vil du faktisk risikere at forsømmelighed fører til store udgifter for foreningen.

Lad en dygtig vicevært forestå vedligeholdelses og rengørings opgaver

Et eksempel kan være trappevask. Hvis du lader det være optil beboerne i de enkelte opgange at løse denne opgave risikerer du at opgangen lynhurtigt bliver uhygiejnisk og uhumsk i sin fremtoning. Især i vinterperioden hvor beboerne slæber sjap, snavs og visne blade med sig ind i opgangen. Forsømmes rengøring af trapper mere end et par uger i streg er det op ad bakke for den næste i rækken – og så er det at opgangen får lov at forfalde.

Der ud over er der ad hoc opgaver så som snerydning og saltning af fortovet foran ejendommen. Foreningen har pligt til at sørge for at dette arbejde udføres så snart den første sne falder og der er frost grader i luften.

Får sneen eller isslaget lov at ligge kan foreningen faktisk risikere dyre bøder og høje erstatnings krav, i tilfælde af at andre mennesker kommer til skade som følge af denne forsømmelse. Og så er det da trods alt at foretrække at bruge pengene på en dygtig vicevært som kan løse ejendomsservice opgaver på hurtig og effektiv vis.

Hvor kan jeg finde en dygtig vicevært i København?

Hos Dahlin Ejendomsservice ApS kan du altid få et stærkt tilbud på professionel vicevært service til din ejendom – læs mere på dahlin-ejendomsservice.dk

Flere Nyheder