Husk at udskifte filtret på din luftrenser

30 september 2021 Steffen Hansen

editorial

Hvis du har erhvervet dig en luftrenser til dit hjem eller kontor, så skal du huske at passe godt på den. Luftrenseren sikrer nemlig dig frisk luft, så du bliver mere frisk og produktiv. Derfor er det vigtigt, du husker at passe godt på den med at udskifte filtret inden i den. Det vil vi komme lidt mere ind på i dette indlæg. 

1. Filteret er ikke bare et filter

Måske vidste du ikke, at din luftrenser har et filter inden i. Men det har den faktisk, og der kan godt sidde en masse rester af støv, som den har suget til sig. Filtret inde i en luftrenser har nemlig forskellige slags funktioner, såsom at den kan opfanget fugten i rummet og rense det ud. Hvis din maskine ikke har den funktion, så vil den typisk “bare” rense luften for partikler, som skaber forringelse af luftkvaliteten omkring dig. Det kan være støv ude fra, eller fra de mange mennesker, der sidder i rummet sammen med dig. En luftrenser er ganske smart at have, særligt hvis du vil optimere luftkvaliteten i dine omgivelser. Derfor er det vigtigt, du husker at udskifte filtret, så du får den maksimale udbytte af den. 

Hvis du vil finde et filter til din luftrenser, så kan du finde forskellige filtre på internettet.  Vi kan anbefaler, at du tager et kig på https://www.billigfilter.dk/, hvor de har et stort og interessant udvalg af forskellige slags filtre. 

2. Luftrenseren vil give dig en advarsel

På de nyeste modeller af luftrensere er der en smart funktion, der gør at luftrenseren måler, hvornår filtret er ved at være brugt og trænger til at blive udskiftet. Den vil enten lyse eller give en lyd fra sig, så du ved hvornår du skal i gang med at skifte filtret. Du kan faktisk få det koblet til en app, så du altid er opdateret på din luftrenser og ved hvornår den er ved at være brugt for plads. 

Flere Nyheder