Hvad synes du om &Tradition lamper?

21 maj 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvad synes du om &Tradition lamper?

Hvad er egentlig din holdning til disse &Tradition lamper?

Hov, hvis du ikke lige ved, hvilke typer af lamper, vi taler om, så er det en kollektion af lampetyper fra det samme firma, som har nogle gennemgående træk, men som stadigvæk er forskelligartede som sådan.

Se bare her: https://andlight.dk/shop/tradition-620c1.html

Men derfor kan det alligevel skal lidt debat og diskussioner i hjemmene og på arbejdspladserne, om man synes, disse lampetyper skal blive en del af det faste inventar.

Design er jo ens smags sag, og man kan sige, at lamperne specielt kan deres kram til fulde, om man så vælger en gulvlampe, standerlampe, væglampe, natbordslampe, loftslampe eller en helt anden type fra dette mærke.

Dog skal man jo stadigvæk leve med, at skulle se på dem, da de jo tiltrækker sig meget opmærksom ved at være så iøjnefaldende ved at lyse frem og påkalde sig indirekte opmærksom med deres designmæssige snit.

Faktisk forventer køber jo ofte, at de virker, så det funktionelle ved disse lamper bliver på sin vis sekundært, da man bare forventer, at de virker, når man har opsat dem korrekt, sat dem i stikkene og stukket de rigtige pærer i dem. 

Derfor kan det være en god idé at tage familien eller kollegaerne med på snak, om det skal være denne slags lamper, man vælger at bruge som løsning til lyset derhjemme.

Man kan jo nøjes med at bruge nogle enkelte lamper fra dette firma og så supplere med nogle andre. Ingen siger jo, at man partout skal bruge alle forskellige typer af lamper fra dem til at udsmykke hjemmet eller kontoret med.

Selvfølgelig kan man netop også vælge at gøre det, for til den pris får man virkelig nogle flotte lamper af stort set alle tænkelige typer, der så er med til at give et samlet indtryk i hele rummet og de tilstødende af slagsen.

Flere Nyheder