Hvem skal du kontakte, hvis der er problemer i dit hjem?

21 oktober 2021 Steffen Petersen

editorial

Problemer i dit hjem er desværre uundgåeligt. Du vil på et tidspunkt opleve, at du har dryppende haner eller problemer med dit kloaksystem. Hvem skal du henvende dig til i sådanne situationer? Det er svært at vide, hvilken håndværker eller fagperson man skal henvende sig til, når uheldet er ude. Det har vi hjulpet dig på vej med i dette indlæg. Læs med her, om hvilke professionelle fagfolk du skal kontakte, hvis du har problemer i dit hjem. 

 

 

1. Hvis du har dryppende haner

Hvis din håndvask driller dig, med enten at dryppe i længere tid eller hvis den er utæt, så skal du kontakte en VVS-mand. En VVS-mand har speciale i rør og rørledninger. En VVS-mand installerer røranlæg til dine koldt – og varmvandsforsyninger, og kan også tilgå dine afløb. Hvis du har problemer med en af disse ting, så skal du henvende dig til en VVS-mand. En dryppende hane kan skyldes, at der er en defekt rør, der skal udskiftes. Det er vigtigt, du får fikset problemet, før du pludseligt står med en vandskade. 

 

2. Hvis du har problemer med din el-tavle

Har du gentagende problemer med din el-tavle, så skal du have en professionel fagperson til at kigge på den. Et af de sikre tegn på, at du har brug for en reparation af din el-tavle, det er hvis din computer eller dit tv bliver ved med at lukke ned af sig selv. Hvis dette sker, er der en god chance for, at din el-tavle har brug for service. Du kan også få foretaget en termografering af din el-tavle. Her kan du via termisk billedinspektion få et overblik over, om din el-tavle stadig er i orden. Du kan også få en detaljeret rapport om tilstanden af hver enkelt afbryder. Du kan finde fagfolk, der udfører termografering via dette link: http://www.aarhus-termografi.dk/ 

 

3. Hvis du har problemer med dit kloaksystem

Hvis vandet ikke løber godt igennem dit kloaksystem, så skal du få det ordnet så hurtigt som muligt. Et stoppet afløbssystem kan forårsage oversvømmelser i dit hjem. Dette er ikke kun uhygiejnisk, men også farligt for dit helbred. Du bør være særlig forsigtig, når det drejer sig om rå kloakvand, da det indeholder en masse bakterier, som kan være skadelige, hvis de indtages. Hvis du ikke er sikker på, om problemet kommer fra kloaksystemet eller et andet sted, er det bedst, at du ringer til en professionel kloakservice. Du kan også få foretaget en tv-inspektion af septiktanken, hvis du mener, at din septiktank er årsagen til problemet. 

Flere Nyheder