Hvilken outdoor jakke skal du vælge?

19 maj 2020 Sara Mortensen

editorial

Der findes mange gode outdoor jakker på markedet i dag, og det kan godt være svært at vurdere, hvilken en man lige skal købe. I manges tilfælde vil man jo gerne have den bedste jakke til den bedste pris.

Outdoor jakker er anderledes end almindelige hverdagsjakker. En almindelig hverdagsjakke behøver nødvendigvis ikke at være lavet af de bedste materialer, være vind- og vandafvisende eller have opbevaringsrum til diverse udstyr. Det skal en outdoor jakke derimod gerne kunne, så man kan have alt sit grej med sig på turen, på en nem og funktionel måde. 

Find en jakke som kan indeholde alt dit grej

Det er altid helt individuelt hvad der sidder godt på kroppen og hvad vi føler os tilpas i, derfor er det også svært at sige hvilken jakke du helt præcis skal vælge, men du kan derimod få en fornemmelse af, hvad du skal kigge efter, når du søger en ny outdoor jakke. Hvis man fx er jæger, så gælder det om at finde en jakke, som kan holde til alt slags vejr og som samtidig går i ét med naturens omgivelser.

Det gælder om at vække så lidt opsigt som muligt, og her er militærtøj fx et rigtig godt bud på noget tøj, som vil fungere godt for jægere. Du finder mange fede militærjakker med det velkendte camouflage mønster i dag – du kan fx finde et stort udvalg af militærjakker samt meget andet beklædning, som er specielt velegnet til outdoor oplevelser, lige her: https://xtragrej.dk/shop/6-beklaedning/. Jægere skal især kunne have forskelligt grej med sig på jagten, og her er en militærjakke udstyret med de forskellige lommer og opbevaringsrum, som er nødvendigt.

Det skal du kigge efter i en ny jakke

Udover jagt, så er der mange andre tilfælde, hvor man har brug for en god solid jakke. Hvis man fx nyder at tage på “overlevelsestur” i skoven, hvor man bor i telt og laver mad på bål, så er det også en god idé at investerer i en god kvalitetsjakke, som kan holde til alt slags vejr. Det vigtigste man skal kigge efter, når man skal finde sig en outdoor jakke, er at kvaliteten skal være god, den skal altså være lavet i gode materialer.

Derudover skal jakken gerne være vand- og vindafvisende, især hvis outdoor oplevelsen foregår et sted, hvor vejret er omskifteligt. Sidst men ikke mindst, så er det en fordel at finde en jakke, som nævnt tidligere, der kan indeholde alt dit grej på en praktisk måde, så du ikke føler at du slæber rundt på en masse under turen. Når du har fundet nogle modeller som opfylder alle kravene, så gælder det bare om at finde den jakke, som du synes sidder helt perfekt på dig.

Flere Nyheder